Компанијата Acclaim Lighting лансираше боја на рефлектор EO™ за да се прилагоди на тесни простори и да обезбеди високо моќно осветлување на фасадите

Flood One EO™ со степен IP66 е достапен во различни бои и агли на зракот.Изграден е на платформата на серијата Acclaim Modular и може брзо да се испорача.
Лос Анџелес-(BUSINESS WIRE)-Acclaim Lighting, лидер во иновативната и напредна технологија за осветлување, го лансираше Flood One EO™Color, ЛЕД рефлектор со висока моќност, оценет на отворено, кој ја менува бојата и со ултра тенок дизајн.Надворешните RGBW LED рефлектори се идеални за фасадни и широки апликации за осветлување.Постојат различни стилови за избор, вклучувајќи ја и Acclaim's Spectrum Technology, која обезбедува поширока палета на бои и можности за динамична бела светлина.Опциите на белиот чип се 3000K (QS), 4000K (QW4) и 6000K (QW6).
Врз основа на платформата Acclaim Modular Series, Flood One EO™Color се составува во Лос Анџелес, што може брзо да го комплетира прометот на нарачките меѓу сите достапни опции.
Flood One EO Color има стандарден агол на зрак од 10° и опционални астигматизми од 20°, 40°, 70°, 90° и 10°X 60° за прилагодени апликации за осветлување.RGBW LED поплавното светло се контролира со DMX + RDM, работи на 100-277 VAC и затемнува 0-10V.
Дизајниран да биде погоден за мали простори, Flood One EO Color има димензии само 12,48 инчи на 7,83 инчи на 5,31 инчи, но троши само 65 вати додека обезбедува 25 вати лумени.До 32 тела во секоја серија може да се поврзат со секој тела преку DMX преку локално напојување.
На влажни места, бојата Flood One EO има оцена IP66.Неговата работна температура е помеѓу -40°F и 125°F и одржува 70% од својот лумен 150.000 часа.Рефлекторот е оценет IK07, што може да спречи удар од 2 џули.Вклучен е држач за површинска монтажа, а обезбедени се и изборен држач за држач и стегач за цевки.Flood One EO боите имаат ограничена петгодишна гаранција.
За повеќе информации за боите на Flood One EO, контактирајте со Acclaim Lighting на 323-213-4626 или посетете ги https://acclaimlighting.com/flood-one-eo-color и https://www.youtube.com/ гледајте? v= GyiNkyMHP5M.
Во однос на Acclaim Lighting, Acclaim Lighting е основана во 2003 година и се наоѓа во Лос Анџелес, Калифорнија.Со импресивно портфолио на иновации и напредна технологија за осветлување во цврста состојба (вклучувајќи контролни единици со високи перформанси кои ги задоволуваат потребите за забава и архитектонско осветлување), Acclaim Lighting е веднаш на пазарот Имаше влијание.Искусниот и добро обучен тим на Acclaim обезбедува широки консултации низ целиот свет за да обезбеди персонализирани и уникатни решенија за осветлување.Неговото длабоко техничко знаење е комбинирано со способноста да се создаде реалност за визијата на клиентот.
Acclaim Lighting го лансираше Flood One EO™ Color, LED рефлектор со висока моќност, оценет на отворено, кој ја менува бојата со ултра тенок дизајн.


Време на објавување: мај-08-2021 година